Categorieën
Opgelucht

mishandeling

hulpverlenersMijn eerste werkdagen zitten er alweer op. Ben er meteen in gedoken. In een gesprek met een cliënte op m’n werk werd ik geconfronteerd met dat ik nog niet snap wat maakt dat vrouwen hun leven lang verkeerde mannen tegenkomen en keer op keer een pak rammel krijgen. Continue op de vlucht zijn voor de man(nen) en zichzelf.
Tijd om nieuwe dingen te leren… ik hunker naar de psychologie van dit soort vrouwen.

Ik vraag me weleens af wat ik zou doen als mijn lief me ervan langs geeft. Mits dit niet samen afgesproken, kan hij een rechtse verwachten, of een trap op een hele gevoelige plekje krijgen. Het is wel stoer praten, maar ik heb het idee dat zoiets er wel in sluipt, en voor je het weet kun je er moeilijk tot niet meer uit.

Ik heb besloten een groep te starten. Op het internet. Een groep waarin we elkaar kunnen voorzien van informatie. En ik heb al een prachtige logo!

Door Amoorah Kartoubi

Ik laat je alle hoeken van je hokjesgeest zien.

Kreeft van de 22e
Schrijfster
Performer
Gevoelig
Warm
Af- en aanwezig
MamAmoorah van 2
Muziek
Psychologie
Maatschappij

en verder is het erg lastig me te vangen in een “Over mij” hokje!

Één reactie op “mishandeling”

sluipt er jammergenoeg in! als ervaringsdeskundige [jammergenoeg] kan ik zeggen; tuurlijk mep je terug, tis ook zo niet meer van deze tijd. Een zwakte van de ander en je wilt je niet laten kisten natuurlijk… maaaaar Mannen zijn toch sterker en voelen zich zo vaak gekleineerd door een intelligente vrouw. enigste advies is wegwezen!
Vrouwen verdienen ook respect

Reacties zijn gesloten.