Categorieën
Teksten

Hoe 2015 mijn jaar wordt

Een ieder die dit leest een succesvol, gezond en liefdevol 2015 gewenst!

In 2015 ga ik dingen anders doen. Het lijkt onmogelijk, tot het gebeurt!

Stoel22 Massagemassage Stoel22

Zo heb ik de knoop doorgehakt en ben ik ondernemer geworden. Mijn droom komt uit!
Ik ga mensen gelukkiger maken. Door aan te raken. Heel netjes hoor. Geen gezweefteef. Geen praatjes over derde ogen en het openen van chakra’s. Geen kraanwater met halleluja-energie voor veel geld. Maar down to earth massage. Met beide voeten op de grond goede energie geven en krijgen. Losmaken wat vastzit. Voornamelijk op de stoel bij bedrijven. Maar voor de ontspanning ook op tafels.
Omdat ik dat kan. Met Stoel22!

Sleutel22 Social Media

Een tweede droom komt uit. Bedrijven helpen social media te omarmen en zakelijk in te zetten op een warme menselijke manier. Vanaf 1 januari 2015 begin ik aan een toffe opdracht. Als ondernemer zal ik de teams Social Media Monteur en New Media Brains versterken. Met Sleutel22!

Die 22?

Wie zich afvraagt, waarom toch steeds die 22? Wie me een beetje volgt op de socmed, heeft gezien dat 22 mijn merk is geworden. Steeds meer mensen laten me weten bij dat getal aan mij te denken. Dit zegt natuurlijk nog niets. En tegelijkertijd alles. En de tijd zal het leren.
Het getal 22 loopt als een rode draad door mijn leven. Ik zie overal 22, al van kinds af aan. Het getal 22 schijnt ook nog iets te betekenen voor wie er in wil geloven. Los van het feit dat ik, mijn lief, vriendin, zusje enz. de 22e jarig zijn, zie ik het ook gewoon als tunnelvisie of selectieve waarneming.

Echt contact

Je wordt gebeld door een bekende en je weet bij voorbaat dat de betreffende persoon je belt omdat ie iets nodig heeft. Ik maakte me hier ook schuldig aan. Wanneer bel of mail jij iemand nog met oprechte interesse in de ander?
Ik wil dit anders doen. Verandering begint bij jezelf, daarom ben ik begonnen mensen te bellen. Dit doe ik één keer in de week al 6 weken lang. Reacties zijn fantastisch. Verbazing: “Bel je écht zomaar?” tot dank: “Fijn dat je naar me vraagt!”  Oldschool interesse. Verandering dus.

Samen met jou

We moeten het met elkaar doen! Samen aan iets groots werken. Dat is wat ik wil.
Een Afrikaanse gezegde: “Wie snel wil gaan, moet het in zijn eentje doen. Wil ver wil komen, moet het samen doen.”

Dank je wel

Op verschillende vlakken heeft 2014 me veel goeds gebracht. Zo heb ik geleerd dat ik blijkbaar moet wanhopen om tot creatieve oplossingen te komen. In de uiterst donkere dagen kwamen ineens de meest briljante ideëen naar boven. En op momenten dat ik het niet meer zag zitten, schoten onverwachts lieve mensen me te hulp.
Zo zijn er een paar mensen die ik specifiek wil benoemen en bedanken.

  • Ruud, dank voor het maken van de logo van Stoel22 en je wijze woorden.
  • Lieve Lucy, jouw wijze en vriendelijk leidende woorden en geduld hebben me de afgelopen tijd onnoemelijk veel geholpen bij het startproces. Mijn dankbaarheid is enorm groot voor dat én voor de tijd en energie die je hebt gestoken in het maken van prachtige foto’s!
  • Corine, hoe jij het afgelopen bent doorgekomen, en nog steeds tijd en liefde maakt en hebt voor anderen doen weinigen je na. Dank voor het bedenken van de naam Stoel22 en voor alle momenten samen.
  • Dank je Sharon voor je vertrouwen! Je zag mijn kwaliteiten en gaf me een kans door me aan te nemen.
  • Maarten, het is dankzij Ruud dat wij weer contact kregen. Je omarmde mijn voorstel: Ik ben dagelijks aanwezig op de Social Media Week, in ruil daarvoor ontspan ik jouw gasten. En zo stond ik in de pauzes alle gasten die wilden te masseren. Een geweldige mogelijkheid om te netwerken én om te leren, zo bleek. Als dank gaf ik gedurende 4 maanden bedrijfsmassage aan het team RauwCC! Dank voor deze kans.
  • Dank je Roos. Je maakte tijd voor me, dacht mee, gaf tips, en bracht me in contact met jouw netwerk.
  • Fatima je bent een vrouw uit duizenden. Met wijze woorden, een zachte duw de goede kant op, geweldig en eerlijk advies en veel humor hielp je me de juiste beslissingen te nemen.
  • Het voelt ineens een beetje als een afscheidsspeech. Nog een laatste persoon. En dat is mijn extern tijdsbesef, mijn up when down, mijn grote liefde Paul! Dank voor je geduld en je eindeloze vertrouwen in mijn kunnen.

Door Amoorah Kartoubi

Ik laat je alle hoeken van je hokjesgeest zien.

Kreeft van de 22e
Schrijfster
Performer
Gevoelig
Warm
Af- en aanwezig
MamAmoorah van 2
Muziek
Psychologie
Maatschappij

en verder is het erg lastig me te vangen in een “Over mij” hokje!

Één reactie op “Hoe 2015 mijn jaar wordt”

Wat een mooi stukje. Heel, heel veel succes met alles. Je komt er wel.
En ja, ik denk nu ook steeds aan je als ik het getal 22 zie. 😀

Reacties zijn gesloten.