Categorieën
community manager massage netwerken Social media stoelmassage Teksten user support Werkzoekend

Het afgelopen jaar, een korte terugblik.

Ik weet nu nog beter wat ik wil. Community manager, social media manager en/of user support, iets wat ik al lang doe en waar ik goed in ben.  (zie hier mijn LinkedIn)

Gisteren, 22 augustus, de dag dat ik precies een jaar geleden werkloos werd.
Een korte terugblik op het afgelopen jaar.

Kort nadat ik te horen kreeg dat mijn contract niet werd verlengd, ben ik al een malle gaan solliciteren. Dit deed ik vooral online. Alle vacatures afstruinen op zoek naar iets leuks en interessants. Wat ik wilde, maakte me weinig uit. Als ik maar kon werken.
Ik bezocht alle uitzendbureaus in eigen stad en de omringende steden. Een periode gepaard met onzekerheid.
Mijn onzekerheid had vooral te maken met het feit dat ik niet wist wat ik nu precies wilde.

Na een paar maanden werd me duidelijk dat mijn aanpak verkeerd was.
Ik schreef een blog en kort daarna nog eentje, maakte gebruik van mijn netwerk via twitter en FB. In één keer kwam ik in een grote bulk terecht en moest ik voor mezelf alle informatie trechteren.

dream_big_work_hard_have_faith

Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest mezelf om te scholen #zelfstudie. Ik heb mijn netwerk om advies en tips gevraagd, wat ik het beste kan doen om mezelf het vak aan te leren. Boekentips  en ander advies volgden.
Heerlijk, ik krijg hier enorm veel energie van. Alle ontwikkelingen, ontdekkingen en bevestigingen.

Robert van Yune bleek bereid me de mogelijkheid te bieden me in de praktijk verder te ontwikkelen. Geweldig!

Ik ben aanwezig bij de Social Media Week Rotterdam. In de pauzes sta ik klaar met mijn massagesstoel. Let’s meet!

 

Één reactie op “Het afgelopen jaar, een korte terugblik.”

Hoi Amoorah,

Leuk dat je zo openhartig bent over je zoektocht naar werk. Het is misschien een idee om voor de klas te gaan staan? Ik heb mezelf ook omgeschoold, na een studie journalistiek waar ik weinig kans op een vaste baan had. Als happy single moeder had/heb ik toch de behoefte aan een vast inkomen. Ik ben de lerarenopleiding gaan doen en sta inmiddels 5 jaar voor de klas. Ik geef Engels op een school voor vmbo/mavo. De leerlingen van deze zogenaamde “zwarte” school inspireren mij enorm. Zij leren van mij, maar ik leer ook veel van hen.
Succes met je zoektocht!

Groet,

Loislane aka “verliefd roosje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *