Ik ben beschikbaar voor werk binnen een van de volgende gebieden: 

 • maatschappelijk werk:
  • jeugdhulpverlening
  • trainer sociale vaardigheden
 • commercieel:
  • user support
  • community manager
  • social media manager

Wie heeft tips voor me of kent iemand uit het werkveld en wil me aan die persoon linken?

Netwerken, netwerken, netwerken!

ik zoek een baan

En zo nam ik de tip om mijn netwerk in te lichten dat ik weer beschikbaar ben, ter harte. En niet zonder resultaat! Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven is mijn ‘schreeuw’ om hulp wel 215 (TWEEHONDERVIJFTIEN!!) keer geRT. RT is een afkorting van retweet, wat betekent dat een tweet/posting door 215 personen in hun netwerk is gedeeld. Tweet

Een twitter- en FBvriend attendeerde me op een geweldige vacature en deed een aanbeveling. Een droombaan. Wat volgde, was fantastisch!!

IK WERD UITGENODIGD VOOR EEN GESPREK!
Ondanks dat het echt een gaaf gesprek was, en dat zowel ik als de persoon die ik sprak mij geschikt vonden voor de functie, is er helaas voor mij, toch gekozen om de vacature intern op te vullen. Ik begrijp het wel! Een groeiend, bloeiend en lerend bedrijf met enorm veel kwaliteit, vooralsnog een droom als ik er kon werken. Wellicht in de toekomst.
Maar goed, dat onderdrukt mijn blijdschap niet dat ik mijn eerste geslaagde sollicitatiegesprek achter de rug heb.

En the show must go on! Ik heb nog steeds goede hoop. En ben nog steeds beschikbaar voor een gave, leuke passende baan in Amsterdam. Een prikkelende baan waarin veel te leren valt. Richting?
Denk aan: maatschappelijk werk, jeugd, online user support, trainer, community manager, hulpverlener.
Dat ik redelijk breed georiënteerd ben, betekent niet dat het lastig moet zijn, toch?

Door alle RT’s heb ik contact gekregen met uiterst vriendelijke en behulpzame mensen die graag meedenken. Met een aantal hiervan heb ik gesproken en sommige zal ik op korte termijn ook ontmoeten. Dit zijn erg toffe ontwikkelingen!

Kijk op mijn LinkedIn en in jouw netwerk! Wordt er nog gezocht naar een Fadwa binnen een bedrijf of organisatie? Ik ben die Fadwa!

 

2 reacties

 1. Nico van den Bergh 24 juli 2014 om 19:52

  Hallo Fadwa,

  Op mijn LinkedIn-profiel staat een presentatie met de titel “Waardensamenleving”. Dat is een verzameling van allerlei ideeën die heel veel nieuwe werkgelegenheid kunnen opleveren.
  Onlangs stuurde een ander netwerk, waarvan ik lid ben, een bericht naar mij door van innovatiebanen.nl. De beheerders van die site zijn op zoek naar mensen met ideeën voor innovatieve banen.
  Ik heb hen toen mijn presentatie doorgestuurd; en daarin zijn ze wel geïnteresseerd.

  Van de soorten werk die jij zoekt, komt een deel terug in mijn presentatie, zodat ik denk dat jij waarschijnlijk ook een goede kandidate zou zijn voor innovatiebanen.nl!

  Kortom: kijk eens op die site, zou ik zeggen!

  met hartelijke groet,

   
 2. Pingback: Het afgelopen jaar, een korte terugblik. - Amoorah Kartoubi

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *