Categorieën
massage Seks Social media stoelmassage

De dikke vleeshand.

Deze blogpost werd eerder gepubliceerd op Thamar!

“Iek Massagg”

Ik masseer al jaren. Vind het geweldig om mensen aan te raken. Te knijpen en kneden. Ze te zien ontspannen. Ik krijg een kick van mensen die in slaap vallen op mijn massagetafel. Daar geniet ik van.

Ik kan met trots zeggen dat ik tot nu toe alleen maar leuke klanten heb. Vrouwen, mannen, vrouwen met hun kind, baby’s. Jonge vrouwen, oudere vrouwen, jonge mannen, oudere mannen.

In dat laatste categorie maakte ik laatst iets bijzonders mee.

Mijn iPhone trilde: “Hallo mevrouw. Ik stuur je een bericht namens een vriend. Hij wil graag een massage. Kan dat?” Ik stuurde terug: “Natuurlijk kan dit.” 5 minuten later werd ik gebeld door een slecht Nederlands sprekende man. Ik verstond hem niet goed: “Iek massagg. Jij kan? Iek jij huis? Iek hele dag naaien, pijn viel viel pijn aan rug.”

M’n hersenen draaiden op volle toeren om alles zo goed mogelijk vertaald te krijgen en te begrijpen. Ik maakte een afspraak en hij kon langskomen in mijn massagepraktijk.judge me

Een klein mannetje, hij kwam bij mij op borsthoogte, stapte binnen en gaf me een hand. Ik schonk hem een kopje thee in, en besprak de behandeling. Op de massagetafel sprak hij honderduit. Zo af en toe was hij stil en vroeg me: “Jij perraten niet viel.” Ik legde uit dat ik inderdaad niet heel veel sprak als ik bezig was met de behandeling, zo zorgde ik ook voor een stukje ontspanning bij de klant. Hij mag natuurlijk gewoon praten en ik zal ook netjes terugpraten en antwoorden.

Hij lag op zijn buik op de massagetafel en ik kneedde en masseerde zijn rug, onderrug. Daarna waren zijn onderbenen aan de beurt. Terwijl ik geconcentreerd bezig was, voelde ik ineens zijn hand op mijn dij. Zo snel als ik zijn hand voelde, zo snel sprong ik opzij en duwde zijn hand terug op de tafel, naast zijn lichaam. “Jij mooi. Jij mooi .. jij mij mooi maken. Heel mooi. Echte mooi. Jij mooi vrouw. Mooi dik vrouw ja ja mooi.”
Ik vertelde hem rustig dat ik niet wil dat hij me aanraakt. Hij begreep me niet goed. Hij begreep me sowieso niet echt goed. En ik hem vaak ook niet. Maar het was overduidelijk dat hij intens van de massage genoot.

Bos bloemen

De volgende dag belde hij me, of hij weer mocht langskomen. Ik had geen tijd, maar morgen zou kunnen. Dus kwam hij weer langs. Zijn wens was om 2uur gemasseerd te worden. Ik had mijn vriend en zusjes al op de hoogte gebracht, stel mocht de man toch kwaad willen doen.
Toen ik de deur opende kreeg ik een gigantische bos bloemen onder mijn neus geschoven. Hij gaf me de bos aan en tuitte zijn lippen. “Dank u wel. Maar dit hoeft niet meneer. Sterker nog, ik vind het erg lief, maar ik wil het volgende keer niet meer. En ik geef mannen geen zoen.”
In sommige gevallen komt mijn religie, de islam, me niet altijd uit… in dit geval was het mijn redding!

De bos bloemen bleek niet het enige te zijn. Hij had een nieuwe jas voor mijn dochter mee, en stof voor jurken (wel een práchtige stof, maar dat heb ik hem niet gezegd), een plastic zak vol chocola “fur school fur kinderen” en een 2 literfles Cola, ook voor de kinderen (die dit niet drinken). En dat was niet alles! Hoe ontzettend vriendelijk hij was, had hij een tussenstop gemaakt bij KFC om een bucket te halen met maar liefst 36 hot wings en 2 halve liter bekers cola. Ik bedankte hiervoor, hij kon het mee terug nemen naar huis. Ik ben vegetariër en dit is wel erg veel. Misschien kon hij het nog met zijn familie eten. De brede glimlach maakte plaats voor een intense teleurstelling.

“Iek moggo boggo!”

Ik masseerde opnieuw zijn lichaam. En steeds als hij de kans zag, voelde ik zijn hand ‘per ongeluk’ tegen mijn been, bil of dij komen. Opnieuw vroeg ik hem netjes zijn handen naast zich te laten liggen. Terwijl ik me ongemakkelijk zat te voelen, was hij van al mijn klanten de meest blije en tevreden klant. Althans, hij uitte zich erg duidelijk. Niets vulgairs, laten we dat duidelijk hebben. Neen, om de 10 minuten maakte hij me in gebrekkig Nederlands duidelijk: “Jij mooi vrouw. Mooi dik vrouw. Jij mij mooi maken. Rug mooi. Benen mooi. Alles mooi. Volge kier iek 4 uur massage. Jij mooi dik. Iek moggo boggo!!”
En toen sloeg mijn hoofd op tilt. WTF was iek moggo boggo??? Alle woorden die ongeveer zo klonken liet ik in mijn hoofd de revue passeren, maar niets wat erop leek of wat in de buurt kwam. Ik knikte en glimlachte. “Jij mij begrijp?” Ik antwoordde eerlijk. En hij stond op en begon te wapperen met zijn armen, waaruit ik uiteindelijk kon opmaken dat hij een vogel nadeed. “U bedoelt vogel?” In gedachte wees hij met één vinger op zijn neus en met de andere vinger naar mij, volgens dat ene spel. Toen begreep ik dat hij probeerde te zeggen dat hij zich morgen zo licht als een vogel zou voelen. “Iek moggo boggo dus.”

Uiteindelijk was ik bij zijn hoofd beland. Een hoofdmassage. “Thai meisje iek altijd massagg, zij mij geef bloot.” Ik wilde het niet weten en veranderde snel het onderwerp: “Hoelang bent u al in Nederland?” Hij bleek al 30 jaar in Nederland te wonen. Hij deed nog een poging te vertellen over de Thaise massages en maakte onderscheid. Zij was bloot en dun en niet mooi. Ik was goed. Want ik was dik. Terwijl ik zijn hoofd aan het kneden was, pakte hij mijn hand. “Jij mooi echte mooi, mooi massagg. Iek vaste klant voor jou. Iek volge keer iek 4 uur massage. Jij mooi dik. Ik hou van veel dik vrouw. Dik is mooi. Jij mooi. Jij mooi dik vleeshanden.”

En toen was ik wel klaar!

Overigens de volgende dag belde hij weer op voor een nieuwe afspraak! Ik ga mijn praktijknaam omdopen tot “Massagepraktijk De Dikke Vleeshand”.

 

4 reacties op “De dikke vleeshand.”

Jee je zal zo’n klant hebben. Knap dat je er zo professioneel mee omgaat. Ik had hem al veel eerder verzocht om weg te gaan.
Ik moest wel lachen om je verhaal, je schrijft leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *