Het kostte wat tijd voor me ik over een drempel kon zetten. De drempel van ‘opnieuw beginnen’.

Jaren geleden heb ik verschillende cursussen en trainingen gevolgd om professioneel te kunnen masseren. Het was in de eerste instantie niet mijn ambitie, ik had immers een geweldige baan als jeugdmaatschappelijk werker / gezinstherapeut.

De crisis heeft er bij alle sectoren in gehakt, ook de hulpverlening. Afgelopen jaar besloot ik te doen waar ik goed in was. Ik startte eind 2014 als ondernemer mijn bedrijf en bied bedrijven een oplossing om ziekteverzuim tegen te gaan en stress te minderen door onder andere bedrijfsmassages aan te bieden. Daarnaast heb ik een eigen praktijkruimte bij Beautysalon Fleur in Rotterdam waar ik bijvoorbeeld ontspanningsmassages geef.Cursus stoelmassage

 

De doos waar ik ooit mijn diploma’s, afstudeerstukken, toetsen, boeken enz. in bewaarde, bleek in 2010 nadat ik de hele zolder overhoop had gehaald zoek. Ik kon bij de HvA mijn diploma nog opvragen. Omdat ik toen nog niet wist dat ik na 5jr een eigen onderneming zou gaan starten heb ik de rest van de diploma’s maar laten zitten.

 

Certificaat!

Dat betekende maar 1 ding. Opnieuw beginnen!
 

Zaterdag 14 november volgde ik daarom een cursus Stoelmassage bij Steve Lomas! En geweldig vriendelijke, warme man én goeie trainer. Een certificaat is binnen. Inlijsten doe ik niet aan. Maar goed bewaren waar het nooit meer kwijt komt, dat moet wel.

Certificaat!

Cursus stoelmassage

 

1 reactie

  1. Rob Alberts 7 januari 2017 om 13:08

    Jammer dat je niet blogt ….

    Nieuwsgierige groet,

     

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *